Home > Life Notes > Once upon a time….

Once upon a time….

First day of the year hari tu, ada peluang bertemu dengan adik-adik yg masih belajar di New Zealand, rasa macam tak jauh pengalaman yang mereka sedang lalu kalau nak compare dengan pengalaman saya sendiri, semoga Allah mudahkan perjalanan mereka dan memberkati segenap usaha mereka untuk mendalami agama suci ini. Pengalaman di Melbourne cukup memberi kesan yang mendalam dalam kehidupan saya sehingga hari ini, memberi saya satu perspektif yang baru terhadap hidup ini.

Pertemuan macam tu memang membangkitkan nostalgia2 lama, terus bukak balik folder2 yang dah lama tak belek. Terjumpa beberapa gambar lama2 ni…

(gambar di ambil ketika dalam perjalanan untuk menghadiri interview Petronas, Mid 2003 di salah sebuah stesen keretapi di Sydney)

(bersama bro Waleed Aly di Uni of Melbourne, sometimes in 2001 or 2002)

Categories: Life Notes
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: